Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 200 g di gherigli di noci
- 170 g di miele di acacia
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 uova, gli albumi e i tuorli separati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2200 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 34.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Crostata di mele
1 Std. 5 Min
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Torta friabile ai frutti di bosco
2h 55min
Crostata mele e cannella
1sa 20 dk
Fugassa veneta
4 Std.
Cheesecake cotta alle mele
6hod. 30min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 dk
Crostata di mele con crema di mandorle
1 Std. 15 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.
Torta all'amaretto con crema
1 Std. 5 Min
Plumcake alle mandorle
1 Std. 5 Min