Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 250 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Bigné
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 pizzico di sale grosso su ogni bigné
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme brûlée (senza lattosio)
25 Min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Mini tart tatin
3ωρ.
Torta Sacher bianca
2 Std. 15 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Cioccolato plastico
12 Std.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20 min
Crostata alle mele
1ωρ.
Charlotte al pandoro e spumante
4 godz. 50 min
Bignè alla crema di funghi e speck
1 Std. 35 Min
Mini cheesecake
4h 15min