Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua tiepida
- 50 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di soia
- 10 g di sale
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane multicereali
17h 30 min
Pane pugliese
29h 20min
Biscotti con i semi (vegan)
2u. 40min
Pane di segale
3h 20min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Pane al rosmarino
10u. 55min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane di grano saraceno
2h 35 min