Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di scalogno a pezzi
- 5 g di cerfoglio fresco, lavato e asciugato bene
- 5 g di erba cipollina fresca, lavato e asciugato bene
- 20 g di dragoncello fresco, lavato e asciugato bene
- 200 g di olio di arachidi
- 50 g di aceto di vino bianco
- 150 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 5 gocce di Tabasco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maionese
10 Min
Salsa barbecue
20 min.
Merluzzo in salsa aioli
1h
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min.
Salsa olandese
30 min.
Olio allo za'atar
1 godz. 10 min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2h
Salsa satay
20 min.
Salsa belga
Geen beoordelingen
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 min
L'originale salsa barbecue
2 godz. 5 min