![Salsa bois boudran Salsa bois boudran](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5318876-3F0C-4012-8B8D-E75D79A5C6EC/Derivates/8F0E4049-F52D-42C5-8A80-6F84FC76BBA4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di scalogno a pezzi
- 5 g di cerfoglio fresco, lavato e asciugato bene
- 5 g di erba cipollina fresca, lavato e asciugato bene
- 20 g di dragoncello fresco, lavato e asciugato bene
- 200 g di olio di arachidi
- 50 g di aceto di vino bianco
- 150 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 5 gocce di Tabasco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Astice in bella vista
1 godz. 15 min
Stelle di mare
30 min
Brandada di baccalà alla portoghese
1 godz. 30 min
Salsa satay
20 min
Burro all'arancia
3h 30min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Ceviche di salmone
48h 15min
Budino di cocco
4h 15min
Spiedini di tacchino piccanti
1 godz.
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40 min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18h 25min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 godz. 20 min