Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 120 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 2 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 50 g di patata, pelata e a pezzi
- 260 g di lonza di maiale a tocchetti (2 cm circa)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole sgusciate e tostate
- 30 g di cipolla
- 160 g di burro a pezzi
- 200 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 100 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3673 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 58.1 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con tre mousse
2sa
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 godz. 10 min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 min
Bicchierini prosciutto e melone
3 godz. 25 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1sa 20 dk
Stelle di mare
30 min
Mini cheesecake al pomodoro
3 godz. 25 min
Crema Bimby ®
45 min
Millefoglie al cioccolato con coulis ai lamponi (per 2 persone)
45 min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30 min
Flan al salmone affumicato
45 min