Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 120 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 2 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 50 g di patata, pelata e a pezzi
- 260 g di lonza di maiale a tocchetti (2 cm circa)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole sgusciate e tostate
- 30 g di cipolla
- 160 g di burro a pezzi
- 200 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 100 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3673 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 58.1 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 Std. 30 Min
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Filetto in crosta di patate
2 Std. 15 Min
Cestino centrotavola
5hod.
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20min
Biscottini sandwich salati
1 Std. 30 Min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2h 30min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3 Std. 30 Min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 Std. 30 Min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1 godz.
Bignè con tre mousse
2 Std.