Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra
- 500 g di farina tipo 0
- 3 cucchiaini di sale
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di origano secco
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
180
g di alici fresche pulite e diliscate
of 180 g di filetti di acciuga sott'olio - 50 g di patata tagliata a fette sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2414 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 99.8 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Focaccia ai friarielli
2 godz. 15 min
Pizza ai peperoni
1h 55min
Pizza alle verdure
2h 5min
Panzanella di pescatrice e peperoni
3h
Crostello
4h
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Pavé brasiliano alle banane
1h 25min
Presnitz
2h
Marmitako
50 min
Pizza bianca alla rucola
1h 35min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2h 10min