Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di acqua
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di amaretti
- 500 g di polpa di zucca gialla a tocchetti (4-5 cm)
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 50 g di mostarda di pere
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pancetta di maiale a fette
- 150 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1946 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 21.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes ai funghi
1h 50 min
Fantasia di nocciole
1h 35 min
Cannelloni all'uovo con broccolo romanesco al vapore
1h 30min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Insalata capricciosa
30min
Lasagne fredde
1h 10min
Frittelle di zucca
1h 25min
Galette des rois al cioccolato
2h 30 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Rigatoni capricciosi
1h
Conchiglioni agli spinaci
1h 15 min
Lasagna di zucchine
2h