Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di mortadella a fette
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 200 g di asparagi
- 200 g di asparagi mondati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di maiale
- 40 g di pangrattato
- 2 uova
- 200 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di carne, funghi e carciofi
55min
Caponata di verdure delle Madonie
50 min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15 min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 min
Terrina di verdure e uova
3 godz. 20 min
Cavolo farcito
1h 10 min
Linguine con polpette alla fiorentina
1h 10 min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1h
Crocchette di carne
9 godz.
Involtini mare e monti
1h 10 min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Arrosto ripieno agli spinaci
1sa 30 dk