![Polpettone di carne ripieno di asparagi Polpettone di carne ripieno di asparagi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F39A5CCB-FE6D-4264-B1BD-9F7DA4E4028D/Derivates/E30DF1F5-FF32-4242-9631-E1BAF7AD7A90.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di mortadella a fette
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 200 g di asparagi
- 200 g di asparagi mondati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di maiale
- 40 g di pangrattato
- 2 uova
- 200 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino al Barolo
5h 40min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 мин.
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2ч. 10 мин.
Pulcini uova
30 min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1 godz. 10 min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 min
Aperitivo agrodolce
10min
Tasca di vitello ripiena
1ч. 20 мин.
Polpette di carciofi e scamorza
1 godz.
Frittata con battuto di fave
45 min
Uova sode ripiene
1 godz. 10 min