Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1000 g di filetto di manzo
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di acqua
- 4 patate grosse, pelate e a pezzi (3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 10 g di farina
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 250 g di latte
- 80 g di speck a fettine
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzettoni
- 200 g di finferli freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2238 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 46.2 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna di zucchine
2 Std.
Polpettoni di peperoni
1h 20min
Polpette al sugo
45min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Lasagne di melanzane e tacchino
1 Std. 30 Min
Subrics
50 min
Cordon bleu al grano saraceno
35 min
Palline di ricotta in brodo
1h 15min
Spiedini di pollo alla provenzale
45min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Involtini al pomodoro
55min