Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 75 g di orzo perlato precotto (cottura 12 minuti)
- 250 g di patate, pelate e a fette (1 cm circa)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 3 - 4 foglie di prezzemolo fresco, lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di funghi freschi a pezzi
- 75 g di lenticchie rosse cotte, lavate e scolate (vedere varianti)
- 30 g di mollica di pane
- 1 uovo
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 816 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di soia e lenticchie
45min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55min
Burger in agrodolce
1 godz. 10 min
Club Sandwich falafel, pomodorini, babaganoush con patate
6h
Roll vegetariani
45min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1hod. 40min
Rosso burger
1h 35min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1h 30min
Burger veg di soia
3h 20min
Bacon burger
35min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20min
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1 godz. 10 min