Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Trito aromatizzato
- 30 g di panettone, la crosta a pezzi
- 10 g di liquirizia pura in caramelle
- 20 g di riso Carnaroli
Risotto meneghino
- 20 g di scalogno
- 15 g di burro
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di riso Carnaroli
- 900 g di acqua
- 10 g di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1625 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 72.6 g
- Vetten
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 Std. 10 Min
Tacchino in agrodolce
1 Std. 10 Min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto al Barolo
30min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Tagliatelle mele e speck
1h
San Francisco
10min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11 godz.
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Risotto alle erbe aromatiche
35min
Risotto con uva e gorgonzola
35min