![Salsa belga Salsa belga](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C8D91691-DDA1-49EE-9EE6-E2D73B8052D7/Derivates/5fd378fd-922f-4422-97f3-7509ed074db8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di olio extravergine di oliva
- 3 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- 80 g di spinaci baby freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di cerfoglio secco
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel
3h 45min
Salmone in salsa di lamponi
2 Std. 50 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Spiedini di tacchino piccanti
1 Std.
Lime curd
20 Min
Brandada di baccalà alla portoghese
1 Std. 30 Min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20 Min
Crème caramel cocco e banana
5 Std.
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25 Min
Insalata di tacchino al limone e noci in vasetto
40 Min
Tortini alla vaniglia e confettura di lamponi
1 Std.
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15min