![Cavolo farcito Cavolo farcito](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DF93A2E9-8E16-425F-9D5D-631E45628BFD/Derivates/A45F0BC4-6112-43A5-8887-DDFCD38010B9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caponata di verdure delle Madonie
50 мин.
Torta salata di cardi e funghi secchi
1h 55min
Puccia
1h 30min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Insalata di zucca tiepida
45min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Anello di riso giallo al tonno e olive
45min
Frittata di verdure
1u. 10min
Melanzane ripiene all'orientale
1u. 20min
Focacce di patata americana con trota affumicata
1h
Insalata di carciofi e fagioli
1ч. 5 мин.
Crema di carote e zenzero
20min