Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane multicereali
17h 30min
Zuppa di farina e Gruviera
1h 15min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Eggah con caponata
50min
Kouign-amann
Geen beoordelingen
Insalata di grano, tacchino e cavolfiore
1 godz. 5 min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1h
Tiramisù all'ananas e fragole (vegan)
2h 30 min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Sorbetto di arancia
8 godz. 25 min