Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa al sedano (vegan)
15min
Caponata di verdure delle Madonie
50 Min
Crespelle al riso farcite
2h 50min
Frittelle di zucca
1h 25min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Insalata russa di barbabietole
1h 10min
Budino di semolino
3h 5 min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 Min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1 Std. 30 Min
Frittata di verdure
1h 10min