Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 Min
Minestra a crudo
30min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1h
Formaggio vegan di macadamia (senza lattosio)
32h 50min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45min
Svizzere vegan
1h
Caponata di verdure delle Madonie
50min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Ceviche di salmone
48 Std. 15 Min
Budino di zucca e arancia
1 Std. 35 Min