Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
- 2 g di agar agar
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
-
100
g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
of 100 g di formaggio erborinato a pezzi (2 cm) - 1 pizzico di pepe macinato
- 70 g di gherigli di noci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1437 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
"Birra" allo zenzero
10 min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9h 30min
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1 Std. 20 Min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Tortini allo zenzero e miele con mandarino caramellato
50 min
Forty fresh
10 min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min