Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
- 2 g di agar agar
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
-
100
g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
of 100 g di formaggio a pezzi (2 cm) - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di gherigli di noci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1467.3 kJ / 350.7 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 319.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Corona di riso e castagne alla fonduta
50 min
Ananas al cartoccio
1 Std.
Salsa olandese
30 min.
Bavarese alle nocciole
7h
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2h
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Bicchierini ai tre peperoni
55 min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 godz. 30 min
Condimento all'arancia e curry
10 Min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20 min.
Bignè a sorpresa
2h
Crema Bimby ®
45 Min