Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preimpasto
- 200 g di acqua
- 10 g di yogurt al naturale (2 cucchiaini)
-
½
cucchiaino raso di lievito di birra disidratato
of 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato - 1 cucchiaino di zucchero
- 200 g di farina di forza
Secondo impasto
- 10 g di burro
- 100 g di farina di forza
- 50 g di farina di farro
- 50 g di farina di mais fioretto
- 50 g di farina di soia
- 50 g di farina di grano saraceno (macinata fine)
- 50 g di farina di segale
-
4
cucchiai di olio extravergine di oliva
of 2 cucchiai di strutto - 1 cucchiaino di sale
- 350 g di acqua
- Voeding
- per 1 fette
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Pane alla soia
3 Std. 10 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane all'orzo
2h 45min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane ai semi misti
5h 20 min
Pane integrale in cassetta
4ωρ.
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane integrale con muesli
4ωρ.
Pane con farina di mais
5h 5min