Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preimpasto
- 200 g di acqua
- 10 g di yogurt al naturale (2 cucchiaini)
-
½
cucchiaino raso di lievito di birra disidratato
of 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato - 1 cucchiaino di zucchero
- 200 g di farina di forza
Secondo impasto
- 10 g di burro
- 100 g di farina di forza
- 50 g di farina di farro
- 50 g di farina di mais fioretto
- 50 g di farina di soia
- 50 g di farina di grano saraceno (macinata fine)
- 50 g di farina di segale
-
4
cucchiai di olio extravergine di oliva
of 2 cucchiai di strutto - 1 cucchiaino di sale
- 350 g di acqua
- Voeding
- per 1 fette
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Il pane di Altamura
4sa
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Panini alle erbe
3h 5min
Pane al rosmarino
10h 55 min
Baguette tradizionale
15h 35 min
Pane alla soia
3 godz. 10 min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Pane integrale con muesli
4sa
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4sa
Spighette al kamut
3h 55min
Pane di grano saraceno
2h 35min