Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
-
15
g di lievito di birra fresco
of 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 50 g di acqua
Impasto
- 80 g di nocciole sgusciate e spellate
- 60 g di zucchero
- 220 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 uovo
- 3 tuorli
- 250 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Maraschino (liquore alle ciliegie)
- 2 - 3 cucchiai di zucchero a velo
- 70 g di miele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 24.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di ricotta
50min
Crostata di frutta secca e miele
1 godz. 10 min
Ciambella farcita allo yogurt
2sa
Nadalin
6 godz. 30 min
Focaccia dolce alle mele
1sa 45 dk
Focaccia dolce
45 dk
Himbasha (pane etiope in padella)
3 godz. 40 min
Galette des rois al limone
2sa 30 dk
Torta degli addobbi
1h 25min
Biscotti al profumo di arancio
2sa
Plumcake alle mele
1h
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min