Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- 300 g di farina debole (180 W)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di burro freddo, a pezzi
- 135 g di zucchero a velo
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 70 g di tuorli d'uovo
Tarte Brownies
- 130 g di uova intere
- 300 g di zucchero muscovado
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico stecca di vaniglia, i semini estratti
- 100 g di farina debole (180 W)
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 140 g di burro fuso
- 80 g di gocce di cioccolato
Composizione
- 200 g di marmellata di arance
- gelatina neutra (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sacher Torte
2sa 30 dk
Crostata al limone
1sa 15 dk
Biscotti farciti (Alfajores argentini)
1 godz. 5 min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5 Std.
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Éclaires al cioccolato
4h 50 min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Pasta sablé al cacao
1 godz. 10 min
Crostata Arlecchino
1h
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 dk