Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- 300 g di farina debole (180 W)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di burro freddo, a pezzi
- 135 g di zucchero a velo
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 70 g di tuorli d'uovo
Tarte Brownies
- 130 g di uova intere
- 300 g di zucchero muscovado
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico stecca di vaniglia, i semini estratti
- 100 g di farina debole (180 W)
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 140 g di burro fuso
- 80 g di gocce di cioccolato
Composizione
- 200 g di marmellata di arance
- gelatina neutra (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Sacher Torte
2h 30min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4 godz.
Cremoso al caffè
5h 30min
Torta multistrato al pan di zenzero
28 godz. 50 min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Crema tartufo
12h 20min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min