Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
of 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 Std. 10 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Panini alle erbe
3h 5min
Pane pugliese
29h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Corona bordolese
5h 20min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pane al rosmarino
10u. 55min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Polka (pane francese)
5h