Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crespelle
- 200 g di farina di riso
- 50 g di farina di grano saraceno
- 400 g di latte + q.b.
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 20 g di burro morbido
Ripieno
- 500 g di radicchio di Chioggia a listarelle
- 150 g di mele verdi, sbucciate e a dadini (1 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 300 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 10 g di burro
Salsa di noci
- 50 g di gherigli di noce senza pellicina
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 200 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 pizzico di sale
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4079 kJ / 975 kcal
- Eiwitten
- 50.5 g
- Koolhydraten
- 64.4 g
- Vetten
- 59.1 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)
1 Std.
Cavolo farcito
1 Std. 10 Min
Torta pazientina
3u. 55min
Budino di semolino
3h 5 min
Raviggiolo di Cernusco
2 Std. 30 Min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Gnocchi di grano saraceno all'erba cipollina (senza glutine)
2 Std. 20 Min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1 Std. 30 Min
Crocchette di carne
9 Std.
Brutti ma buoni di arachidi
3h 45min
Millefoglie di crêpes di grano saraceno
40 Min