Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 35 g di strutto
- 60 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di formaggio cremoso tipo crescenza morbida o formaggetta ligure
- 100 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 39.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandolce genovese
1sa 30 dk
Testaroli di farro alle noci
45 dk
Focaccia alle olive
2sa
Focaccia al formaggio di Recco
1sa 15 dk
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2sa
Panissa
45 dk
Focaccia con la crescenza
1sa 45 dk
Polpettone fagiolini e patate
1sa 30 dk
Spongade della Val Camonica
5 Std.
Torta di riso salata
2sa 10 dk
Stroscia di Pietrabruna
50min