Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 1 pizzico di timo secco - 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico erba cipollina secca tritata
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 15 g di lievito di birra fresco
-
300
g di farina tipo 1
of 300 g di farina tipo 0 - 200 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 795 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane alla birra
4h 55min
Grissini di farro integrali
3 Std.
Pane integrale in cassetta
4h
Bauletti integrali allo speck
5sa 15 dk
Pane integrale con muesli
4h
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2h 50min