Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi, lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua tiepida
- 15 g di lievito di birra fresco
-
10
g di malto di orzo
of 10 g di zucchero - 200 g di farina di forza
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 8 - 10 foglia di castagno, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 708 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Pane all'orzo
2h 45min
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50 min
Pane alla birra
4h 55 min
Pane integrale con muesli
4h
Corona bordolese
5h 20min
Baguette tradizionale
15u. 35min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Preimpasto per pane
24sa 30 dk