Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi, lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua tiepida
- 15 g di lievito di birra fresco
-
10
g di malto di orzo
of 10 g di zucchero - 200 g di farina di forza
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 8 - 10 foglia di castagno, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 708 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alla soia
3h 10min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Panini alle erbe
3h 5min
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2 Std.
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pane con farina di mais
5h 5min