Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sablé
- 65 g di burro
- 60 g di zucchero semolato
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 95 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
Impasto genoise
- 2 uova
- 70 g di zucchero semolato
- 10 g di burro
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 50 g di farina tipo 00
- 185 g di confettura di cocco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1639 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 godz. 30 min
Cioccolata calda al cardamomo
15min
Frollini classici al burro
50 min
Budino al cocco
3h 15min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Nadalin
6 Std. 30 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11h 20min
Gingerbread (senza lattosio)
1 Std.
Budino alla fragola
2 godz. 15 min
Biscotti al profumo di arancio
2h
Amandovolo
1h 15min