Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema alla vaniglia
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 75 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Guscio
- 20 biscotto savoiardo sardi
- 10 g di burro
- 20 g di zucchero
Mousse al cioccolato
- 200 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 cucchiaio di acqua
- 50 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1464 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 godz. 40 min
Budino al cioccolato bianco
2hod. 20min
Cioccolata alla gianduia
15 Min
Torta pazientina
3 godz. 55 min
Torta cappuccino e caramello
2h
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Muffin ananas e cioccolato bianco
55 min
Candele al cioccolato
4h 50min
Isadora ubriaca alle noci
3h
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Chiffon cake cappuccino
1h 10min