Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta bresciana
- 150 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 100 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 75 g di mandorle pelate
- 75 g di farina di cocco
- 150 g di zucchero
- 110 g di albumi
- 1 pizzico di sale
Crema zabaione
- 100 g di zucchero
- 160 g di tuorli d'uovo
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 85 g di latte
- 65 g di Marsala secco
Polentina
- 3 tuorli d'uovo
- 2 albumi
- 125 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 35 g di farina di mais tipo fioretto
- 40 g di fecola di patate
- 50 g di latte
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Bagna
- 50 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 40 g di Alchermes
Terminare la preparazione
- riccioli di cioccolato q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Bicerin
30min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Fantasia di nocciole
1h 35min
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3h 30min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Tortine alla creme brulèe
1 godz. 5 min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Torta Bimby®
1h 50 min
Budino al caffè e arancia
1h 55min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1h 10min
Crostata albicocche e lamponi
1 Std. 20 Min
Torta deliziosa di mandorle
9h