Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Crema al limone
- 80 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di panna (35% di grassi)
- 4 uova
- 40 g di burro a tocchetti
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2302 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 40.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta al cioccolato e peperoncino
55 Min
Focaccia dolce alle nocciole
1 godz. 45 min
Ciambella farcita allo yogurt
2 Std.
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Frittelle di patate
45 Min
Babà napoletano
3 Std.
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Gingerbread (senza lattosio)
1hod.
Krapfen di patate ripieni
2 godz. 30 min
Treccia alla cannella
3 godz. 10 min
Cotton cheesecake
2 Std. 45 Min