Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Crema al limone
- 80 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di panna (35% di grassi)
- 4 uova
- 40 g di burro a tocchetti
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2302 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 40.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galette des rois con gocce di cioccolato
5 Std.
Biscotto genoise al cacao
1 godz. 10 min
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1 godz.
Biscottini ad occhio di bue
1 godz. 10 min
Whoopie al caffè
2 Std.
Éclair di primavera alla verbena
Geen beoordelingen
Fiammiferi croccanti al cioccolato
55 Min
Torta pazientina
3 godz. 55 min
Millefoglie all'albicocca
55 Min
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
1 godz. 25 min
Torta deliziosa di mandorle
9h
Mini flan al pan di Spagna
2 Std. 45 Min