Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 400 g di acqua
- 30 g di foglie di spinaci freschi
- 15 g di cerfoglio fresco
- 15 g di crescione
- 10 g di erba cipollina fresca
- 10 g di prezzemolo fresco
- 10 g di dragoncello fresco
- 2 scalogni a metà
- 2 cetriolini
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 4 uova sode, solo i tuorli
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7749 kJ / 1852 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 193 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Budino di zucca e arancia
1h 35min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Pollo alla pechinese
55min
Burro mediterraneo
5h 20 min.
Burro alle nocciole
1h 30min
Burro al tonno
1h 20min
Burro ai funghi porcini
4h
Antipasto di funghi e capesante
35min
Hot Fudge
20min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min