Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 2 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di finocchi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di peperone rosso a pezzi
- 100 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 filetti di acciughe sott'olio, scolate
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di zucchero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 41.9 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min
Salsa all'arancia
25 min
Salsa selinuntina
15min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2h
Pere al vino rosso
3h 20min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10 min
Agliata verde
15min
Salsa alla reggiana
15min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Crema catalana al cioccolato
50min