![Salsa della nonna Salsa della nonna](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44343e1e-5dc2-4e8a-a2e1-c730b6a0cb77/Derivates/3f5a5df5-49a8-4346-b9c2-8df9d4c063d2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 2 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di finocchi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di peperone rosso a pezzi
- 100 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 filetti di acciughe sott'olio, scolate
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di zucchero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 41.9 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agliata verde
15 分钟
Paté di olive
10min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Salsa selinuntina
15 分钟
Uova alla greca
40 分钟
Salsa al pomodoro
40 分钟
Paté ai due salmoni
1 Std.
Salsa alla reggiana
15 分钟
Senape
5 godz. 15 min
Salsa belga
Geen beoordelingen
Burro all'arancia
3h 30min
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1 Std. 30 Min