Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di olive Kalamata denocciolate
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di farina tipo 00
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 180 g di peperoni rossi arrostiti (in scatola)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 600 g di petto di pollo, senza pelle, a dadini (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco, a piacere
- 1 dose di pasta sfoglia (275 g)
- 1 tuorlo d'uovo, leggermente sbattuto, per spennellate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1612 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombette di Alberobello
40min
Focaccia a sorpresa
2h
Stelle di mare
30min
Carimañolas di carne e formaggio
2h 10 min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40min
Enchiladas
1h 10min
Pollo Yassa
1h
Manzo alla borgognona
1h 35 min
Involtini di scottona
1h 10min
Torta salata di pollo al basilico
1 Std. 25 Min
Focaccine aneto e feta
1 Std. 25 Min