Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di olive Kalamata denocciolate
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di farina tipo 00
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 180 g di peperoni rossi arrostiti (in scatola)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 600 g di petto di pollo, senza pelle, a dadini (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco, a piacere
- 1 dose di pasta sfoglia (275 g)
- 1 tuorlo d'uovo, leggermente sbattuto, per spennellate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1612 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
2 Std.
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Costine di maiale in agrodolce
50 Min
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Paccheri filanti al gratin
1 godz. 35 min
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2h 50min
Pasticcio di carne e mele in crosta
2h 40min
Involtini di scottona
1 Std. 10 Min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 godz. 35 min
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54 Min
Uova e lenticchie con salsa al caprino
55min