Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di foglie di spinaci freschi lessati e strizzati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di salsiccia di maiale spellata
- 400 - 500 g di lonza di maiale in un'unica fetta (alta circa 1 cm)
- 3 fette di pancetta di maiale (60 g circa), tagliate sottili
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 30 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 27.7 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di vitello
35 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Arrosto di tacchino ripieno
1 Std. 30 Min
Filetto in crosta di patate
2h 15 min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Arancini ai frutti di mare
2 Std.
Rotolini di tacchino
1hod.
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 godz. 45 min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1 Std. 40 Min
Polpettone allo speck con pere
1hod.