Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 330 g di farina senza glutine
- 115 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 125 g di formaggio fondente (Edamer, Emmental, Gouda, Fontina) consentito da prontuario, a fettine o a dadini
- 125 g di salame, consentito da prontuario, a fettine sottili o a dadini
- 2 uova
- 100 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1óra 50p
Pane arabo (senza glutine)
1h 35min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Crêpes (senza glutine)
50min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min