Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 100 g di farina
- 200 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di acqua
Ripieno
- 30 g di burro
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 300 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- 50 g di burro fuso
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2703 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 34.4 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
45 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Strudel di verdure
2 Std.
Pasta brisée
10 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Erbazzone reggiano
2 Std.
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 Std. 30 Min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Pasta al vino
5 Min