Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al salmone
- 80 g di salmone affumicato a fette
- 350 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 895 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di spada al basilico
15 min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Girelle allo zafferano con pesce spada
8h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Flan al salmone affumicato
45min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min