Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di capperi sotto sale, preferibilmente di Pantelleria, sciacquati ed asciugati
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 cucchiaino di basilico secco
- 1 pizzico di menta secca tritata
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di zucchine chiare a rondelle (7-8 mm)
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 619 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine sott'olio
723h 15min
Pomodori secchi sott'olio
721u.
Melanzane e zucchine marinate
1u. 35min
Conserva di melanzane
1h 30 min
Composta di pomodori e capperi
1h
Pere sciroppate
721u. 20min
Cipolline sott'olio
361u. 10min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Peperoni alla pugliese
721u. 10min
Pomodorini al naturale
1h
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min