Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di capperi sotto sale, preferibilmente di Pantelleria, sciacquati ed asciugati
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 cucchiaino di basilico secco
- 1 pizzico di menta secca tritata
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di zucchine chiare a rondelle (7-8 mm)
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 619 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Funghetti sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 Std. 45 Min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Verdure miste in agrodolce
25 Std. 40 Min
Composta di melanzane e peperoni
1 Std. 45 Min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min