![Crocchette di borlotti Crocchette di borlotti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/54E72D23-DF42-4D9E-82F2-B91B26DBBC33/Derivates/5E20DC52-33F9-4F39-8C25-7C5C58CB9821.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 400 g di fagioli borlotti cotti (se in scatola il peso sgocciolato)
- 1 patata a pasta farinosa pelata, a pezzi e lessata
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1640 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Crocchette di soia
25min
Calzoni vegetariani
1h 50min
Polpettine di ceci
1h 5min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1h 30min
Salatini vegetariani
50min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20min
Bacon burger
35min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 godz. 20 min
Polpettone vegetariano
1h 30min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35min