Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolle in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di pomodori San Marzano a tocchetti
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane toscano
- 2 uova
-
30
g di pecorino toscano grattugiato
of 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato toscano grattugiato - olio extravergine di oliva q.b.
-
pecorino toscano grattugiato q.b.
of Parmigiano reggiano grattugiato toscano grattugiato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1598 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Lecso
40 Min
A ‘ngornata
2 Std. 20 Min
Coppe di Garibaldi
1 godz. 5 min
Petto d'anatra all'uva
1h 10min
Pasta e fagioli
50 Min
Panzanella di pane multicereali
5 Std. 20 Min
Sformato di pane saporito
1h 10min
Jota carnica
1 godz. 5 min
Zuppa gitana
1hod.
Minestra di pane e lenticchie
55 Min
Zuppa montanara
1hod.
Pan co' Santi
7 Std.