Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
- 1000 g di anatra a pezzi e lasciata a bagno in acqua, sale e fettine di limone per 30 minuti
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di Cognac
- 80 g di succo di arancia
- 30 g di succo di limone
- 100 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- 1 arancia, preferibilmente biologica a fette
- 1 insalata valeriana, lavata ed asciugata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo alla catalana
2h
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 godz. 10 min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Keine Bewertungen
Faraona al vino rosso
1h 30min
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min
Aceto aromatizzato alla menta
20 min
Crêpe con capesante e porri
Keine Bewertungen
Burro al tonno
1 godz. 20 min