Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
- 1000 g di anatra a pezzi e lasciata a bagno in acqua, sale e fettine di limone per 30 minuti
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di Cognac
- 80 g di succo di arancia
- 30 g di succo di limone
- 100 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- 1 arancia, preferibilmente biologica a fette
- 1 insalata valeriana, lavata ed asciugata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossibuchi agli asparagi
1sa 30 dk
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Cinghiale in umido
1h 45min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Agnello al vino
40 Min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Geen beoordelingen
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Faraona delle feste con arance e castagne
2 Std. 30 Min