Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
- 1000 g di anatra a pezzi e lasciata a bagno in acqua, sale e fettine di limone per 30 minuti
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di Cognac
- 80 g di succo di arancia
- 30 g di succo di limone
- 100 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- 1 arancia, preferibilmente biologica a fette
- 1 insalata valeriana, lavata ed asciugata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino alla birra scura
13h 30 min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Dado di carne
45 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1h 30min
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20 min
Capriolo alla valdostana
1h 45min