Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 10 g di sale
- 500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 pizzico di basilico secco
- 1 pizzico di prezzemolo
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 29.3 g
Alternatieve recepten
Melanzane e zucchine marinate
1h 35 min
Conserva di melanzane
1h 30min
Peperoni marinati
55min
Composta di pomodori e capperi
1h
Cipolline sott'olio
361h 10min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Castagne sciroppate
721h 10min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Zucchine piccanti
55min
Pomodorini al naturale
1h
Zucchine sott'olio
723h 15min
Cipolle al gratin
1h