![Peperoni alla pugliese Peperoni alla pugliese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/89E13186-6464-4857-B1F1-BD4735F83AD6/Derivates/2AC6967B-4B1B-4D63-A4F0-B2B731A99ACC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 10 g di sale
- 500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 pizzico di basilico secco
- 1 pizzico di prezzemolo
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 29.3 g
Alternatieve recepten
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Funghetti sott'olio
721 Std.
Conserva di melanzane
1 Std. 30 Min
Peperoni in agrodolce
30 min
Peperoni marinati
55 min
Castagne sciroppate
721 Std. 10 Min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Peperoni con capperi
40 min
Zucchine piccanti
55 min