Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 300 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
- 200 g di spinaci freschi, le foglie
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pane raffermo
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia cruda spellata, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2966 kJ / 709 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Ravioli al radicchio
1ωρ. 10 λεπτ.
Piadina romagnola farcita
55 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Chizze al Parmigiano reggiano
1ωρ. 20 λεπτ.
Piadina romagnola
15 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1ωρ. 50 λεπτ.
Filetto di maiale ed erbette in gabbia di pane
5h
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1 Std. 30 Min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min