Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 300 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
- 200 g di spinaci freschi, le foglie
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pane raffermo
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia cruda spellata, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2966 kJ / 709 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Gnocchi di patate
1sa 30 dk
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Crespelle prosciutto e mozzarella
1sa 30 dk
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1 godz. 5 min
Vitello tonnato
24h 45min
Piadina romagnola
15 min
Cannoncini alla crema
3 Std.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2sa
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Cappellacci al gorgonzola e verza
1 Std. 20 Min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1sa 45 dk