![Casoncelli ripieni di salsiccia e patate Casoncelli ripieni di salsiccia e patate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/23F9A884-D9F1-476E-8F2F-52B63830E45D/Derivates/6d0324c0-f730-4e9b-94bd-fb657a503198.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 300 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
- 200 g di spinaci freschi, le foglie
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pane raffermo
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia cruda spellata, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2966 kJ / 709 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di patate
1h 30 min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1h 30 min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Bomboloni al forno
3 Std. 35 Min
Ravioli al radicchio
1 godz. 10 min
Tagliolini alla molisana
1h 30 min
Tortelli di patate e ricotta
1 godz. 20 min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1h 30 min
Cappelletti reggiani
2sa
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30 min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 Std. 15 Min
"Uccellini scappati"
40 min