![Anello di riso giallo al tonno e olive Anello di riso giallo al tonno e olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/25727F50-AA19-4A0A-BD2E-6D8CC49A5A0C/Derivates/757DAA30-00B5-476C-B2BA-3949CBFD97A5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio, Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 bustina di zafferano
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato (peso netto)
- 50 g olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alle pere e gamberetti
50 min
"Birra" allo zenzero
10 Min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min
Risotto all'arancia con ragù di anatra
40 min
Risotto meneghino rivisitato
50 min
Torta alla crema e albicocche (senza glutine)
1 godz. 5 min
Risotto alla campagnola
30 min
Risotto alle cozze
1 godz. 5 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 min
Risotto radicchio e gamberi
1 godz. 20 min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 min
Risotto patate e rosmarino
40 min