Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio, Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 bustina di zafferano
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato (peso netto)
- 50 g olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40 min
Corona di riso capesante e verdure
50 min
Nadalin
6h 30min
Pancia di maiale piccante con tofu e verdure
30 min
Coniglio all'ananas e vaniglia
1h
Burro al tonno
1h 20 min
Risotto alla campagnola
30 min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40 min
Stufato di pollo e basilico
35 Min
Lasagne alla bolognese (vegan)
2h
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 Min
Risotto alla melagrana e coppa
35 Min