Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di alici, adatte al consumo a crudo (vedi consigli)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di arancia
- 70 g di succo di limone
- 500 g di acqua
- 180 g di peperoni rossi a listarelle (1 cm circa)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 2297 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 52.8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 28.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce misto
40 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10 min
Alici ripiene
50 min
Brodetto alla triestina
1h
Carciofi alla romana
50 min
Stelle di mare
30 min
Anatra all'arancia
1 godz. 35 min
Coniglio alla mediterranea
50 min
Alici ripiene al Varoma
50 min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Alici alla Reggina
45 Min