Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto
Farcitura
- 500 g di acqua
- 500 g di friarielli o cime di rapa, puliti
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 12 filetti di acciughe sotto sale dissalate o sott'olio
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- cucchiaino di sale + q.b.
- 20 - 30 g di pinoli
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3184 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 107.2 g
- Vetten
- 27.9 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Focaccine con scarola
50 min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Pizza con la ricotta
2 godz. 40 min
Pancotto con cime di rape
40 Min
Cime di rapa stufate
55min
Tartellette di scarola
1h 15min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Tortano speck e fontina
2h