Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 2 uova
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Sugo di vitello
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (1,5 cm)
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di vino bianco secco
- 350 g di brodo di carne bollente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna (30-40% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2912 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 72.5 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotolini di lasagne salmone e basilico
55 min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2hod. 20min
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30min
Canascione
3h 10min
Spatzle con burrata e carciofi
50 min
Pizza stile Chicago
4h 10min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4h
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Ravioli luganega e porcini
2h
Crostata all'amarena
2h
Gnocchi alla sorrentina
1h 25 min
Anellini alla pecorara
2h