Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 40 g di burro + q.b. per imburrare
- 420 g di pane tipo ciabatta, a fette (1.5 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano, a cubetti (3 cm)
- 100 g di Cheddar, a cubetti (3 cm)
- 3 spicchi di aglio
- ½ peperoncino rosso, lungo (optioneel)
-
3
cipollotti, a rondelle sottili
of 3 scalogni, in quarti - 20 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di peperone rosso, a pezzi
of 100 g di peperone verde, a pezzi - 120 g di prosciutto crudo, a striscioline (1-2 cm)
- 2 pomodori, a cubetti (0.5-1 cm)
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di sale
- 6 uova
- 70 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1802 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Nadalin
6 godz. 30 min
"Finta" cheesecake
1h 55min
Panzerotti alla romana
55 min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1 Std. 10 Min
Involtini baci di Venere
55 min
Cannelloni di zucca
1 godz. 50 min
Brioche ai peperoni
2 Std. 45 Min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Danubio dolce al cioccolato
6h
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min