Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 carote, pelate
- 500 g di acqua
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti ed asciugati
- 4 fette di prosciutto cotto
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (20 aghi)
- 10 fagioli rossi in scatola
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1 godz. 25 min
Arrosto ripieno agli spinaci
1 godz. 30 min
Omini di pomodori
1 godz.
Coupelle ripiene
35min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min
Orsetti di riso
1 godz. 30 min
Rotolini di lasagne
1 godz.
Stuzzichini di Pasqua
1 godz. 30 min
Cioccolata alla gianduia
15 Min
Polpettone in crosta
1 godz. 10 min
Salatini vegetariani
50 min
Bicchierini ai tre peperoni
55 min