Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 carote, pelate
- 500 g di acqua
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti ed asciugati
- 4 fette di prosciutto cotto
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (20 aghi)
- 10 fagioli rossi in scatola
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Panini cotti a vapore
2 godz. 10 min
Croissant
7 Std. 30 Min
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20 Min
Pan coniglio
5 Std. 5 Min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5hod.
Croissant al cioccolato
3h 35min
Gelato al pane
8 godz. 30 min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 Std. 10 Min
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1 Std. 10 Min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille (TM6)
1h 5min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8hod. 45min
Lievito madre
72u. 15min