Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- latte q.b.
- tuorlo leggermente sbattuto
- farina tipo 00
Salsa
- 20 g di cipolline in salamoia
- 20 g di cetriolini sott'aceto
- 10 g di capperi sotto sale
- 10 grani di pepe rosa
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di maionese
- 10 g di senape
- 1 cucchiaio di Vodka
Gamberi
- 300 g di acqua
- 50 g di aceto
- 250 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 carota, pelata
- 1 sedano rapa
- 2 zucchine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3832 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 71.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1hod. 45min
Blinis con carpaccio di tonno
1h
Chawan mushi
35min
Insalata di mare in vasetto
50min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40min
Millefoglie al cioccolato con coulis ai lamponi (per 2 persone)
45min
Branzino al sale aromatico
55min
Sacher Torte
2h 30min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min