Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglia
- 100 g di burro congelato, a pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- 45 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 20 g di latte
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
Ripieno
- 8 asparagi verdi a metà, per il senso della lunghezza
- 500 g di acqua
- ½ scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 30 g di salsa di senape
- 8 fette di prosciutto crudo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 610 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli di patate e gamberi
1h 20min
Ravioli asparagi e bottarga
45 dk
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Fagottini di polpo
1h 40min
Crêpe con capesante e porri
Keine Bewertungen
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min
Grissini tricolore
3 Std.
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1sa
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 dk
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1 Std. 10 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Pane scugnizzo
2h