![Cuori di arancia ripieni di gamberoni Cuori di arancia ripieni di gamberoni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84D5DEC7-FD25-41B2-8A7B-37B69B717D2F/Derivates/c760b023-902f-4c29-9820-da3748b2f9ef.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ arancia, preferibilmente biologica (circa 100 g)
Pasta fresca
- 100 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 1 uovo grande
- ½ cucchiaino di olio di riso
- 1 pizzico di sale
Salsa all'arancia
- 500 g di acqua
- 180 g di code di gambero gigante, sgusciate e pulite
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 150 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2577 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 59.1 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 godz. 5 min
Lagane, ceci e vongole
30min
Tiella barese
1h
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1ч. 30 мин.
Tagliatelle mele e speck
1h
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 godz. 20 min
Croissant con tonno affumicato
6h
Involtini di manzo con salsa ai frutti rossi (per 2 persone)
30min
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1 godz. 5 min
Involtini di spigola
40min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min