Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto alle erbe
- 12 foglie di rucola, lavate e asciugate
- 6 uova
- 50 g di burro fuso
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 50 g di gherigli di noci
- 200 g di caprino
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di bresaola a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1246 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Brutti ma buoni di patate
55min
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Palline al prosciutto
1h 30min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 godz.
Mini fior di cheesecake
2h 15 min.
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6u. 20min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 godz.
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min