Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto al basilico
- 12 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 4 uova
- 40 g di burro fuso
- 100 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di melanzane violette a tocchetti (1 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- 130 g di passata di pomodoro
- 250 g di Feta a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 24.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Girelle alle erbe con bresaola
8 godz.
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 Std. 10 Min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 Min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min
Sfogliata ai funghi
1 Std. 40 Min
Cordon bleu di melanzana
1 Std.
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Sformatini di verdure
50 Min